A Cefasafra® forgalmazója, a Rubenza Kft.

A Rubenza Kft. 2005-ben alakult és ma már teljes körű marketing-, promóciós- és disztribúciós tevékenységet kínál egészségügyi partnereinek a magyar- és részben a szlovák gyógyszerpiacon.

Forgalmazott termékeink között olyan készítmények szerepelnek, melyek hatékonyságát és biztonságosságát sok éves termékfejlesztés és vizsgálatok támasztanak alá.

A termékforgalmazás mellett küldetésünknek tekintjük a korrekt és minél szélesebb körű tájékoztatást. Az általános ismeretterjesztés mellett, igyekszünk – honlapunk segítségével is – személyre szabott válaszokat adni a készítményeinkkel kapcsolatosan feltett kérdésekre, orvosszakértőink segítségével. 

 

A Cefasafra® gyártója, a németországi Cefak KG.

A Cefak 1948-ban alapított bajor gyógyszeripari cég, mely sikeresen fejleszt, gyárt és forgalmaz világszerte természetes anyagokból származó növényi és ásványi eredetű készítményeket, valamint nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó termékeket. 

Minden Cefak termék elnevezése – könnyen megjegyezhető – Cefa előtaggal rendelkezik. Hatékonyságukat vizsgálatok is bizonyítják és jól tolerálhatóak.

Az összes Cefak terméket azonos minőségű gyógyszeripari minőségi előírásoknak megfelelően gyártják és tesztelik (GMP – Good Manufacturing Practice).

A vállalat elkötelezett a fogyasztók megelégedése és jóléte mellett. Független, közepes méretű vállalatként nagy hangsúlyt fektetnek az alkalmazottak egyéni fejlődési lehetőségeire is, ezáltal a Cefak sikereinek része a kiváló minőségű termékek gyártása mellett a dolgozóik körültekintő elkötelezettsége.